Bosses resetjänst handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ulricehamn och Bosses resetjänst handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bosses resetjänst handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bosses resetjänst handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bosses resetjänst handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-11-21. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Bosses resetjänst handelsbolag ska trivas.

I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försälja resor för resebyråer på provision.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bosses resetjänst handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Bosses resetjänst handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Bosses resetjänst handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5275037.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Bosses resetjänst handelsbolag är Gustafsson, Bo Thure Roland som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Siv Elsa Margareta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Bosses resetjänst handelsbolag har 916895-2720 som sitt organisationsnummer.