Stall Åsunden Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ulricehamn och Stall Åsunden Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stall Åsunden Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Åsunden Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Åsunden Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-03-27. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stall Åsunden Handelsbolag ska trivas.

I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uppfödning och tävlingsverksamhet inom travsport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Åsunden Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Stall Åsunden Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Stall Åsunden Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stall Åsunden Handelsbolag är Falk, Anders Wilhelm som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Alf Helge Tomas som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Bengt Rune Christer som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Claes-Peter Valdemar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Leif Tomas som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Gustavsson, Karl Olof som är född 1934 och har titeln BolagsmanHöglund, Fanny Andrea som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Kurt Jonas som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Ulf Bertil som är född 1958 och har titeln BolagsmanKyrö, Jan-Erik som är född 1957 och har titeln BolagsmanPaulsson, Hans Gunnar som är född 1945 och har titeln BolagsmanPetersson, Nils Gösta som är född 1944 och har titeln BolagsmanRasmussen, Peter Greger som är född 1957 och har titeln BolagsmanSperling, Ulf Håkan som är född 1963 och har titeln BolagsmanSvensson, Kjell Martin som är född 1963 och har titeln BolagsmanWeinemo, Ulf Åke Roland som är född 1961 och har titeln Bolagsman.

Stall Åsunden Handelsbolag har 916897-7040 som sitt organisationsnummer.