RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med kontorsutensilier och kontorsförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Ulricehamn så är RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1994-09-29 så skapades RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag och företaget är har F-skattsedel RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag har haft det sedan 1994-01-01.

RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

969606-8486 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 033-105550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -komplementären

Följande personer är på något sätt aktiva inom RKV-köp Rationella Kontors Varuköp Kommanditbolag är R.K.V.- Köp Rationella Kontors Varuköp Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Aktiebolaget Helmer Nilsson som är född och har titeln Kommanditdelägare, Herman Anderssons Bok- och Kontorsvaruhandel som är född och har titeln Kommanditdelägare, KP Karlskrona Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Kontorab AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Kontore i Luleå Aktiebolag som är född och har titeln KommanditdelägareKontorsspecial i Vetlanda Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Kontorsvaruhuset Sverige AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Nybloms Pappers Aktiebolag som är född och har titeln KommanditdelägareSkövde Kontorscenter Aktiebolag som är född och har titeln KommanditdelägareOlander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln RevisorLindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantLars Olander Revision AB som är född och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.