Vahtra El & Hantverk Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Vahtra El & Hantverk Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Vahtra El & Hantverk Handelsbolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vahtra El & Hantverk Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Vahtra El & Hantverk Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Vahtra El & Hantverk Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vahtra El & Hantverk Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 9, 523 94, Tvärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 033-167210.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Vahtra El & Hantverk Handelsbolag har idag 969610-6484 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Vahtra El & Hantverk Handelsbolag

Installationer, reparationer och konsultationer inom elbranschen samt handel med konsthantverk, hemslöjd, heminredning och hemmiljö.

I Vahtra El & Hantverk Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vahtra, Berit Hedvig Viola som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Vahtra, Siim som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .