Torpet Slättås Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Torpet Slättås Handelsbolag är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Torpet Slättås Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torpet Slättås Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-09.

Torpet Slättås Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-01-21. Men sedan 1995-01-01 så har Torpet Slättås Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slättås Hössna, 0 , Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torpet Slättås Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-12644.

Ulricehamn arbetar för att företag som Torpet Slättås Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Torpet Slättås Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Murningsverksamhet, porslins- och lergodstillverkning, blandat jordbruk (växtodling i kombination med husdjursskötsel, ingendera mer än 67 procent) och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torpet Slättås Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torpet Slättås Handelsbolag och det är följande personer, Andén, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Andersson, Ingelore Helene Martha som är född 1934 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Torpet Slättås Handelsbolag är 969611-8810.