CHINE Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ulricehamn och CHINE Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och CHINE Handelsbolag är ett av dem. Statusen för CHINE Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

CHINE Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-07-07. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som CHINE Handelsbolag ska trivas.

CHINE Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Spelningar med livemusik samt reparation och försäljning av musikintrument. Uthyrning av instrument samt konsultverksamhet inom samma område.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CHINE Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är CHINE Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med CHINE Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-100539.

Firman tecknas var för sig av -Johnson, Per David -Johnson, Petra Elisabeth.

De som är på något sätt har med CHINE Handelsbolag är Johnson, Per David som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Johnson, Petra Elisabeth som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Lanned, Fredrik Karl Sigfrid som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

CHINE Handelsbolag har 969616-3519 som sitt organisationsnummer.