Skotteksgården Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969656-8998 är organisationsnummer för bolaget Skotteksgården Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skotteksgården Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ulricehamn som är den kommunen som Skotteksgården Handelsbolag finns i.

Skotteksgården Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-02-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skotteksgården Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Skotteksgården Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Skotteksgården Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Skotteksgården Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-13184 eller genom brev på följande adress:
Skottek 115, 523 90, Ulricehamn

Rumuthyrning, camping, stuguthyrning, konferens och all därav förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skotteksgården Handelsbolag och det är Ellinger, Gunther som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Ellinger, Johanna som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES,