Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är N.S. Synergi i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, NS Synergi Förvaltnings AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Schauman, Erik Gunnar Ralf som är född 1946 och har titeln Prokurist, Kannö, Nils Olof Gustaf som är född 1971 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag på telefon 08-7606445.

Uppfödning och försäljning av sporthästar.

Idag är Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Unique Breed i Hällstad Kommanditbolag har 969670-0484 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.