NITTA Logistik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ulricehamn och NITTA Logistik Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och NITTA Logistik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för NITTA Logistik Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

NITTA Logistik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-09-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som NITTA Logistik Handelsbolag ska trivas.

NITTA Logistik Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med fordon såsom bil, lastbil, mc och entreprenadmaskiner. Konsultuppdrag inom transportbranschen, godstransporter och lagerhantering. Legoarbeten inom lättare industri i egen eller hyrda lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NITTA Logistik Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är NITTA Logistik Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med NITTA Logistik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3441121.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med NITTA Logistik Handelsbolag är Eriksson, Ann-Marie Kristina som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Börje Gunnar som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Tommy Börje som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

NITTA Logistik Handelsbolag har 969671-6332 som sitt organisationsnummer.