Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag har haft sedan 2001-01-29. Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lund, Varnum , 523 99, Hökerum men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 033-274459.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag har idag 969674-5703 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag

Kulturhistorisk forskning, dokumentation och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

I Hill Kulturhistorisk Forskning Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hill, Sara Katarina som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Hill, Örjan Anders som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .