C-J Gunnardo Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

C-J Gunnardo Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I C-J Gunnardo Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnardo, Carl-Johan Daniel som är född 1975 och har titeln Komplementär, Gunnardo, Martin Rickard som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare, Gunnardo, Martin Rickard som är född 1978 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med C-J Gunnardo Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå C-J Gunnardo Kommanditbolag på telefon 0321-12904.

Fastighetsförvaltning, allmän service och reparation av motorfordon, produktion av skog på rot, leveransvirke, jordbruk samt vägtransport av gods.

Idag är C-J Gunnardo Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

C-J Gunnardo Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

C-J Gunnardo Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-31 och C-J Gunnardo Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C-J Gunnardo Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

C-J Gunnardo Kommanditbolag har 969676-4217 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.