Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-08-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Arnungared , 523 94, Tvärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-50042.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mekasisk-verkstad för legotillverkning. samt en egen produkt som avser en bil dörr lyft som är ett hjälpmedel för bilverkstäder och andra firmor i bilbranchen.

Firmatecknare för Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen i förening..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag och det är följande personer, Jonsson, Olof Christer som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Larsson, Roy Mikael som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Ergo Mek i Tvärred Handelsbolag är 969679-4677.