Bröderna Krauze Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969696-9964 är organisationsnummer för företaget Bröderna Krauze Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Krauze Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ulricehamn som är den kommunen som Bröderna Krauze Handelsbolag finns i.

Bröderna Krauze Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-10-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Krauze Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-23.

Bröderna Krauze Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Bröderna Krauze Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Krauze Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 076-8372726 eller genom brev på följande adress:
Kölingsholm 121, 565 93, Mullsjö

Lantbruksverksamhet samt måleriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Krauze Handelsbolag och det är Krause, John Fredrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Krause, Roland Andreas som är född 1972 och har titeln Bolagsman,