Toreväs Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Toreväs Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Toreväs Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Butiken i Gällstad AB som är född och har titeln Bolagsman, Säverot, Thomas Ingvar Michael som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Toreväs Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Toreväs Handelsbolag på telefon 0321-70318.

Utföra transportuppdrag, utföra bemanningsuppdrag, utföra försäljningsuppdrag av miljöprodukter såsom fläckborttagningsmedel, föravskiljare till dammsugare samt spolarvätska, både vätskan och eller anläggning för lösviktsförsäljning. Kiosk och spel verksamhet.

Idag är Toreväs Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Toreväs Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Toreväs Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-25 och Toreväs Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Toreväs Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Toreväs Handelsbolag har 969699-4806 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.