Rederi Sjöstaden Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Rederi Sjöstaden Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Rederi Sjöstaden Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rederi Sjöstaden Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-02-20. Men sedan 2006-05-04 så har Rederi Sjöstaden Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ångbåtsbryggan, M, 523 90, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rederi Sjöstaden Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8185767.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Rederi Sjöstaden Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rederi Sjöstaden Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva passagerartrafik med fartyg, trafikservering, persontransporter, caférörelse, äga och förvalta fast och lös egendom, driva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rederi Sjöstaden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rederi Sjöstaden Handelsbolag och det är följande personer, Hjermstad, Björn Harald som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Tollesson, Lars Håkan Douglas som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Rederi Sjöstaden Handelsbolag är 969716-9226.