Kommanditbolaget Frölunda Trikå

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolaget Frölunda Trikå är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Kommanditbolaget Frölunda Trikå finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Joakim Emanuel som är född 1970 och har titeln Komplementär, Gustavsson, Bertil Emanuel som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kommanditbolaget Frölunda Trikå så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kommanditbolaget Frölunda Trikå på telefon 0321-70286.

Bedriva tillverkning och handel med kläder och fritidsartiklar, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kommanditbolaget Frölunda Trikå av bolagstypen Kommanditbolag.

Kommanditbolaget Frölunda Trikå är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kommanditbolaget Frölunda Trikå innehar ej F-skattsedel och Kommanditbolaget Frölunda Trikå är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommanditbolaget Frölunda Trikå så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Kommanditbolaget Frölunda Trikå har 969722-1241 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.