Salong vild och vacker Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969726-1312 är organisationsnummer för bolaget Salong vild och vacker Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong vild och vacker Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ulricehamn som är den kommunen som Salong vild och vacker Handelsbolag finns i.

Salong vild och vacker Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong vild och vacker Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Salong vild och vacker Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Salong vild och vacker Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Salong vild och vacker Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9049171 eller genom brev på följande adress:
Storg. 5, 523 30, Ulricehamn

Hårvård, Frisör och hårshop.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong vild och vacker Handelsbolag och det är Abbas Abbas Awada, Inas som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Abbas, Dima Hussein som är född 1987 och har titeln Bolagsman,