Carl och Hanna gamla hus handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Carl och Hanna gamla hus handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Carl och Hanna gamla hus handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carl och Hanna gamla hus handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-04-17. Men sedan 2007-05-10 så har Carl och Hanna gamla hus handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Munkaberg 106, 523 95, Älmestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carl och Hanna gamla hus handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6512984.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Carl och Hanna gamla hus handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Carl och Hanna gamla hus handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Köpa, sälja, renovera delar till gamla hus. Utföra byggnadsvård. Även handla med möbler och dyligt, både nytt och begagnat.

Firmatecknare för Carl och Hanna gamla hus handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carl och Hanna gamla hus handelsbolag och det är följande personer, Lundgren, Carl Olof Konrad som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Hanna Kristina som är född 1980 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Carl och Hanna gamla hus handelsbolag är 969726-4829.