Store Trading Sweden Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969732-4227 är organisationsnummer för företaget Store Trading Sweden Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Store Trading Sweden Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ulricehamn som är den kommunen som Store Trading Sweden Handelsbolag finns i.

Store Trading Sweden Handelsbolag har varit registrerat sedan 2008-01-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Store Trading Sweden Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-31.

Store Trading Sweden Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Store Trading Sweden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Rylander, Petra Susanne

Vill ni komma i kontakt med Store Trading Sweden Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-14104 eller genom brev på följande adress:
Kullgrensg. 2 A, 523 31, Ulricehamn

Konsultföretag med varierande uppdrag såsom säljuppdrag för leverantörers räkning, inom bl.a livsmedel, konfektion och leksaker, att sälja in deras produkter till butiker i servicehandeln och dagligvaruhandeln enligt specificerat kund- underlag under en begränsad tidsperiod enligt en i förväg upp- rättad projekt-arbetsbeskrivning. Plocktjänster, dvs att på uppdrag av leverantören plocka upp de varor som deras ordinarie säljare sålt in till butik (från lagret och in till hyllan eller till en exponeringsplats i butiken). Ombyggnadstjänster. Sampling dvs när leverantören önskar dela ut smak- eller varu- prover till en större mängd kunder i butiken. Telemarketing- och säljprojekt inom bl.a livsmedel, konfektion och leksaker. Inventering av leverantörens befintliga sortiment i ordinarie hylla i butik.

Det finns olika personer som har en koppling med Store Trading Sweden Handelsbolag och det är Rylander, Kurt David som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Rylander, Petra Susanne som är född 1969 och har titeln Bolagsman,