Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson är ett av dem. Statusen för Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson är att Bolaget är aktivt.

Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson är ett Enskild firma och skapades 1954-10-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson ska trivas.

I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson inte är momsregistrerat.

Idag är Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-50336.

.

De som är på något sätt har med Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson är Karlsson, Erik Hugo som är född 1928 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hugos Manufaktur och Konfektion Hugo Karlsson har 280413-XXXX som sitt organisationsnummer.