Handelsfirman Trehå

Västra Götalands län

Information

Handelsfirman Trehå hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Handelsfirman Trehå finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Handelsfirman Trehå tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Handelsfirman Trehå har haft sedan 1991-01-01. Handelsfirman Trehå har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsfirman Trehå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-274336.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Handelsfirman Trehå har idag 320306-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Handelsfirman Trehå

Handel med kosmetika, textilier och hemslöjd.

I Handelsfirman Trehå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Ulla-Britt Irene som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .