Lars-Åke Alterbys Åkeri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Lars-Åke Alterbys Åkeri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lars-Åke Alterbys Åkeri är ett av dem. Statusen för Lars-Åke Alterbys Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Lars-Åke Alterbys Åkeri är ett Enskild firma och skapades 1996-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lars-Åke Alterbys Åkeri ska trivas.

Lars-Åke Alterbys Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkerirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars-Åke Alterbys Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Lars-Åke Alterbys Åkeri och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Lars-Åke Alterbys Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-13390.

.

De som är på något sätt har med Lars-Åke Alterbys Åkeri är Alterby, Lars Åke Ingemar som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lars-Åke Alterbys Åkeri har 350531-XXXX som sitt organisationsnummer.