Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson

Västra Götalands län

Information

370727-XXXX är organisationsnummer för bolaget Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson finns i.

Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson har varit registrerat sedan 1966-06-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson så kan ni göra det på telefon genom 0321-31351 eller genom brev på följande adress:

Bil- och mek. verkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Humla Bilverkstad, Gunnar Olsson och det är Olsson, Gunnar Olof Ingvar som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,