Bogesunds Ekonomi & Juridik

Västra Götalands län

Information

Bogesunds Ekonomi & Juridik är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Bogesunds Ekonomi & Juridik finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bogesunds Ekonomi & Juridik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Bogesunds Ekonomi & Juridik som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-12-23. Men sedan 1997-01-01 så har Bogesunds Ekonomi & Juridik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bogesunds Ekonomi & Juridik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-13424.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Bogesunds Ekonomi & Juridik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bogesunds Ekonomi & Juridik. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Familjeekonomisk och juridisk verksamhet såsom deklarationer, testamenten, bouppteckningar samt övrig privatekonomisk rådgivning.

Firmatecknare för Bogesunds Ekonomi & Juridik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bogesunds Ekonomi & Juridik och det är följande personer, Sandberg, Kurt Lennart Ivan som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bogesunds Ekonomi & Juridik är 391010-XXXX.