C-G Elektronik

Västra Götalands län

Information

440219-XXXX är organisationsnummer för företaget C-G Elektronik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C-G Elektronik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som C-G Elektronik finns i.

C-G Elektronik har varit registrerat sedan 1997-12-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för C-G Elektronik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

C-G Elektronik är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för C-G Elektronik är följande:

Vill ni komma i kontakt med C-G Elektronik så kan ni göra det på telefon genom 070-8319645 eller genom brev på följande adress:

Installation och handel med elkomponenter.

Det finns olika personer som har en koppling med C-G Elektronik och det är Allansson, Göte Lorenz Henry som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,