Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Enskild firma som heter Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander. Det finns flera verksamheter som liknar Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1969-11-11 så har Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander så kan ni göra det på .

Damfrisering samt därmed förenlig handel.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Merlander, Ingeborg Elisabeth som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Salong Elisabeth, Elisabeth Merlander har 440915-XXXX som sitt organisationsnummer.