Kjellmans Foto Eftr.

Västra Götalands län

Information

450211-XXXX är organisationsnummer för företaget Kjellmans Foto Eftr.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjellmans Foto Eftr. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Kjellmans Foto Eftr. finns i.

Kjellmans Foto Eftr. har varit registrerat sedan 2004-02-12 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjellmans Foto Eftr. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-04.

Kjellmans Foto Eftr. är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Kjellmans Foto Eftr. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kjellmans Foto Eftr. så kan ni göra det på telefon genom 0321-10639 eller genom brev på följande adress:

Fotoateljé och fotohandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjellmans Foto Eftr. och det är Brattlöf, Lars-Göran som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,