H.Byströms Måleri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och H.Byströms Måleri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och H.Byströms Måleri är ett av dem. Statusen för H.Byströms Måleri är att Bolaget är aktivt.

H.Byströms Måleri är ett Enskild firma och skapades 1995-08-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som H.Byströms Måleri ska trivas.

H.Byströms Måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Arbeten inom byggnadsmåleribranschen samt även konsultverksamht inom detta område.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H.Byströms Måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är H.Byströms Måleri och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med H.Byströms Måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-13787.

.

De som är på något sätt har med H.Byströms Måleri är Byström, Hans Gösta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

H.Byströms Måleri har 450404-XXXX som sitt organisationsnummer.