Byggkonsult J-C Johansson

Västra Götalands län

Information

Byggkonsult J-C Johansson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Byggkonsult J-C Johansson finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Byggkonsult J-C Johansson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Byggkonsult J-C Johansson har haft sedan 2006-04-20. Byggkonsult J-C Johansson har funnits sedan och 2006-04-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggkonsult J-C Johansson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Byggkonsult J-C Johansson har idag 460401-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Byggkonsult J-C Johansson

Byggkonsult, fastigheter, nybyggnad och renoveringar.

I Byggkonsult J-C Johansson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan Christer som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .