REFERENSMATERIAL Nordic Consulting

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Enskild firma som heter REFERENSMATERIAL Nordic Consulting. Det finns flera verksamheter som liknar REFERENSMATERIAL Nordic Consulting i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

REFERENSMATERIAL Nordic Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-03-12 så har REFERENSMATERIAL Nordic Consulting varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är REFERENSMATERIAL Nordic Consulting och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med REFERENSMATERIAL Nordic Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med REFERENSMATERIAL Nordic Consulting så kan ni göra det på 0321-12490.

Bedriva utveckling och handel med databaser datasystem med inriktning mot referensmaterial och certifierade referensmaterial och därmed förnelig och konsulterande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Alfredsson, Mats Lennart som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

REFERENSMATERIAL Nordic Consulting har 460601-XXXX som sitt organisationsnummer.