Lillians Helhetsterapi

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Lillians Helhetsterapi är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Lillians Helhetsterapi är ett av dem. Statusen för Lillians Helhetsterapi är att Bolaget är aktivt.

Lillians Helhetsterapi är ett Enskild firma och skapades 2002-03-06. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Lillians Helhetsterapi ska trivas.

Lillians Helhetsterapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-16. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage, zonterapi, örtmedicin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lillians Helhetsterapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22.

Idag är Lillians Helhetsterapi och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Lillians Helhetsterapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-25200.

.

De som är på något sätt har med Lillians Helhetsterapi är Kjellberg, Lillian Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lillians Helhetsterapi har 460627-XXXX som sitt organisationsnummer.