Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren är ett av dem. Statusen för Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren är att Bolaget är aktivt.

Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren är ett Enskild firma och skapades 1973-09-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren ska trivas.

Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bageri- och handelsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-10348.

.

De som är på något sätt har med Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren är Lindgren, Karl Olof som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ulricehamns Ångbageri, Karl Olof Lindgren har 460915-XXXX som sitt organisationsnummer.