Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Enskild firma som heter Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-07-13 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-07-02 så har Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson så kan ni göra det på 0321-80369.

Massage, konsultverksamhet i friskvårds frågor.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Ingmar Sven som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Aktiv Friskvård Massageterapeut Ingmar Andersson har 470316-XXXX som sitt organisationsnummer.