Ranten Expressen

Västra Götalands län

Information

470415-XXXX är organisationsnummer för företaget Ranten Expressen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ranten Expressen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Ranten Expressen finns i.

Ranten Expressen har varit registrerat sedan 2000-04-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ranten Expressen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Ranten Expressen är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Ranten Expressen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ranten Expressen så kan ni göra det på telefon genom 0515-51012 eller genom brev på följande adress:

Turistverksamhet, körning av guidade turer såväl beställningstrafik som linjetrafik med traktortåg. Långtidsuthyrning(leasing) av traktortåg, handel med traktortåg och därmed förenlig verksamhet t ex motorfordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Ranten Expressen och det är Sköld, Sven Axel som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,