Wides Tenngjuteri Timmele

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Wides Tenngjuteri Timmele är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Wides Tenngjuteri Timmele är ett av dem. Statusen för Wides Tenngjuteri Timmele är att Bolaget är aktivt.

Wides Tenngjuteri Timmele är ett Enskild firma och skapades 1988-01-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wides Tenngjuteri Timmele ska trivas.

Wides Tenngjuteri Timmele är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Gjutarbetan i tenn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wides Tenngjuteri Timmele är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Wides Tenngjuteri Timmele och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Wides Tenngjuteri Timmele så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-32515.

.

De som är på något sätt har med Wides Tenngjuteri Timmele är Wide, Lars som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Wides Tenngjuteri Timmele har 480508-XXXX som sitt organisationsnummer.