Salong Barbro, Barbro Svantesson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Salong Barbro, Barbro Svantesson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Salong Barbro, Barbro Svantesson är ett av dem. Statusen för Salong Barbro, Barbro Svantesson är att Bolaget är aktivt.

Salong Barbro, Barbro Svantesson är ett Enskild firma och skapades 1972-12-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Salong Barbro, Barbro Svantesson ska trivas.

Salong Barbro, Barbro Svantesson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Damfriseringsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Barbro, Barbro Svantesson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Barbro, Barbro Svantesson och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Salong Barbro, Barbro Svantesson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6614306.

.

De som är på något sätt har med Salong Barbro, Barbro Svantesson är Mårtensson, Barbor Inga-Britt som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Barbro, Barbro Svantesson har 481219-XXXX som sitt organisationsnummer.