Developrojekt

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Developrojekt är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Developrojekt är ett av dem. Statusen för Developrojekt är att Bolaget är aktivt.

Developrojekt är ett Enskild firma och skapades 2007-11-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Developrojekt ska trivas.

Developrojekt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kurser och föredrag samt konsultverksamhet inom Feng-Shui. Renoveringar reparationer, tillbygge, anläggning, göra om inom hus, hem och trädgård. Feng-Shui och hantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Developrojekt är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Developrojekt och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Developrojekt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-35410.

.

De som är på något sätt har med Developrojekt är Mellbin, Helena som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Developrojekt har 490328-XXXX som sitt organisationsnummer.