Monéo

Västra Götalands län

Information

490504-XXXX är organisationsnummer för bolaget Monéo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monéo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Monéo finns i.

Monéo har varit registrerat sedan 2002-02-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monéo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Monéo är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Monéo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Monéo så kan ni göra det på telefon genom 0321-51522 eller genom brev på följande adress:

Hålla i studiedagar-utbildningsdagar vad gäller livskvalitet, massage, avslappning, alternativa behandlingsmetoder, astrologi, healing, mental träning, konfliktlösning, stresshantering, personlighetsutveckling, konsultation, utvecklings psykoterapi, livsåskådning.

Det finns olika personer som har en koppling med Monéo och det är Olausson, Monica Ann-Charlott som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,