Salong Agneta, Agneta Levinsson

Västra Götalands län

Information

490611-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Agneta, Agneta Levinsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Agneta, Agneta Levinsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ulricehamn som är den kommunen som Salong Agneta, Agneta Levinsson finns i.

Salong Agneta, Agneta Levinsson har varit registrerat sedan 1991-11-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Agneta, Agneta Levinsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Salong Agneta, Agneta Levinsson är och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är .

Firmatecknare för Salong Agneta, Agneta Levinsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Agneta, Agneta Levinsson så kan ni göra det på telefon genom 0321-10190 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Agneta, Agneta Levinsson och det är Levisson, Agneta Mariann som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,