Torp's Arkitektbyrå

Västra Götalands län

Information

Torp's Arkitektbyrå hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Torp's Arkitektbyrå finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Torp's Arkitektbyrå tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Torp's Arkitektbyrå har haft sedan 1996-01-01. Torp's Arkitektbyrå har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Torp's Arkitektbyrå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-52158.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Torp's Arkitektbyrå har idag 500306-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Torp's Arkitektbyrå

Konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, specialitet färg och form. (Byggnadsprojektering, planering, färgsättning och formgivning).

I Torp's Arkitektbyrå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson Östlund, Gunilla som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .