Doggar & Kuriosa

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Doggar & Kuriosa är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Doggar & Kuriosa är ett av dem. Statusen för Doggar & Kuriosa är att Bolaget är aktivt.

Doggar & Kuriosa är ett Enskild firma och skapades 2007-03-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Doggar & Kuriosa ska trivas.

Doggar & Kuriosa är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kennelverksamhet med uppfödning och försäljning av valpar kombinerat med inköp och försäljning av nya och gamla hundartiklar och kuriosaföremål.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Doggar & Kuriosa är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Doggar & Kuriosa och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Doggar & Kuriosa så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0485-561000.

.

De som är på något sätt har med Doggar & Kuriosa är Wihlstrand, Staffan Torgil Wilhelm som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Doggar & Kuriosa har 500314-XXXX som sitt organisationsnummer.