Garnhärvan i Ulricehamn

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Garnhärvan i Ulricehamn är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Garnhärvan i Ulricehamn är ett av dem. Statusen för Garnhärvan i Ulricehamn är att Bolaget är aktivt.

Garnhärvan i Ulricehamn är ett Enskild firma och skapades 1998-02-12. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Garnhärvan i Ulricehamn ska trivas.

Garnhärvan i Ulricehamn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av garner, handarbeten samt hudvårdsartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Garnhärvan i Ulricehamn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Garnhärvan i Ulricehamn och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Garnhärvan i Ulricehamn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-10090.

.

De som är på något sätt har med Garnhärvan i Ulricehamn är Henningsson, Jan-Henrik som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Garnhärvan i Ulricehamn har 501127-XXXX som sitt organisationsnummer.