ULTRA TRADING PRODUKTS

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och ULTRA TRADING PRODUKTS är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ULTRA TRADING PRODUKTS är ett av dem. Statusen för ULTRA TRADING PRODUKTS är att Bolaget är aktivt.

ULTRA TRADING PRODUKTS är ett Enskild firma och skapades 1985-05-28. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ULTRA TRADING PRODUKTS ska trivas.

ULTRA TRADING PRODUKTS är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av vattenfilter, pump- och desinfektionsanläggningar samt rör- material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ULTRA TRADING PRODUKTS är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ULTRA TRADING PRODUKTS och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med ULTRA TRADING PRODUKTS så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-222842.

.

De som är på något sätt har med ULTRA TRADING PRODUKTS är Svensson, Åke Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ULTRA TRADING PRODUKTS har 510301-XXXX som sitt organisationsnummer.