Nielsens Seriehörna

Västra Götalands län

Information

Nielsens Seriehörna hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Nielsens Seriehörna finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nielsens Seriehörna tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Nielsens Seriehörna har haft sedan 2003-02-20. Nielsens Seriehörna har funnits sedan och 2003-03-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nielsens Seriehörna så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-31426.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Nielsens Seriehörna har idag 510628-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nielsens Seriehörna

Handel med träslöjd och begagnade serietidningar.

I Nielsens Seriehörna så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nielsen, Finn Engelbreth som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .