Ariels Kultur & Hantverk

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ulricehamn och Ariels Kultur & Hantverk är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ariels Kultur & Hantverk är ett av dem. Statusen för Ariels Kultur & Hantverk är att Bolaget är aktivt.

Ariels Kultur & Hantverk är ett Enskild firma och skapades 1985-02-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ariels Kultur & Hantverk ska trivas.

Ariels Kultur & Hantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Möbel- och inredningssnickeri, konsthantverk inom trä, metall, läder och glas, matservering och handel med livs- medel, trädgårds- och biodling samt arbeten avseende svagströmsel och biografteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ariels Kultur & Hantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ariels Kultur & Hantverk och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ariels Kultur & Hantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Ariels Kultur & Hantverk är Hellgren, Ulf Ariel Torbjörn som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ariels Kultur & Hantverk har 530530-XXXX som sitt organisationsnummer.