Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson

Västra Götalands län

Information

Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-05-10. Men sedan 1999-01-01 så har Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-71960.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva redovisnings- och konsultverksamhet inom ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson och det är följande personer, Fransson, Karin Ellen Kristina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Aktiv Redovisningsbyrå, Christina Fransson är 530718-XXXX.