B.L. Carlsson Redovisningstjänst

Västra Götalands län

Information

B.L. Carlsson Redovisningstjänst hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där B.L. Carlsson Redovisningstjänst finns. I Ulricehamn så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. B.L. Carlsson Redovisningstjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket B.L. Carlsson Redovisningstjänst har haft sedan 2000-04-12. B.L. Carlsson Redovisningstjänst har funnits sedan och 2000-04-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B.L. Carlsson Redovisningstjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-75054.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

B.L. Carlsson Redovisningstjänst har idag 540326-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för B.L. Carlsson Redovisningstjänst

Konsult och redovisningsverksamhet avseende ekonomiadministration till mindre företag. Tjänster såsom bokföring, bokslut, deklaration och data.

I B.L. Carlsson Redovisningstjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Lars Björn som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .