Ateljé KUL, Underbart, Läckert

Västra Götalands län

Information

Ateljé KUL, Underbart, Läckert är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Ateljé KUL, Underbart, Läckert finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isaksson, Lars-Hugo som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ateljé KUL, Underbart, Läckert så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ateljé KUL, Underbart, Läckert på telefon .

Kursverksamhet, affärsverksamhet inom skapade och inredning samt musik.

Idag är Ateljé KUL, Underbart, Läckert av bolagstypen Enskild firma.

Ateljé KUL, Underbart, Läckert är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ateljé KUL, Underbart, Läckert innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-23 och Ateljé KUL, Underbart, Läckert är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ateljé KUL, Underbart, Läckert så är det följande:

Ateljé KUL, Underbart, Läckert har 540603-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.