Ulricehamns Tidnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ulricehamns Tidnings Aktiebolag är ett företag som finns i Ulricehamn. I Ulricehamns Tidnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öjmertz, Jan-Öjer Malte som är född 1945 och har titeln VD, Öjmertz, Jan-Öjer Malte som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefson, Lars-Erik Stenson som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Sören Karl Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Inga Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Broman, Sune Gustav som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantNordenstedt, Emma Karin som är född 1979 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Kjellberg, Hans Kjell Elof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ulricehamns Tidnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ulricehamns Tidnings Aktiebolag på telefon 0321-26200.

Bolaget skall utge tidningar samt idka tryckerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ulricehamns Tidnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ulricehamns Tidnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ulricehamns Tidnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ulricehamns Tidnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulricehamns Tidnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Josefson, Lars-Erik Stenson -Öjmertz, Jan-Öjer Malte Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Ulricehamns Tidnings Aktiebolag har 556011-2160 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.