Aktiebolaget Valhall Textiltryck

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Valhall Textiltryck. Det finns flera bolag som liknar Aktiebolaget Valhall Textiltryck i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Aktiebolaget Valhall Textiltryck är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1913-05-30 så har Aktiebolaget Valhall Textiltryck varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Valhall Textiltryck Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Valhall Textiltryck så kan man gör det genom att posta ett brev till Gällstads Boarp, 520 10, Gällstad. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Valhall Textiltryck så kan ni göra det på 0321-71285.

Bolaget skall bedriva textiltryckeri, äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier, värdepapper och andra finansiella instrument samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sjölin, Carl Alfred Norbert som är född 1927 och har titeln VD, Sjölin, Carl Alfred Norbert som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölin, Karin Ingegärd som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Kent Ove Bertil som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Aktiebolaget Valhall Textiltryck har 556011-5155 som sitt organisationsnummer.